Informasjon

AXYS® RMK® Chassis
AXYS™ RMK® leverer et hevet chassis som øker bakkeklaringen og reduserer motstanden slik at du kan flyte bedre på snøen. Dette gir bedre sidehilling-egenskaper, samt raskere og mer effektiv klatring for maks flyt i puddersnøen. Overrammen i aluminium. Høyere spindler løfter chassiset ytterligere opp over snøen.

BOGGI
Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

600 Cleanfire® motor
En kvikk og lettstartet motor med umiddelbar gassrespons. Den kalibrerer seg automatisk ved høyde- og temperaturforandringer. Cleanfire® motoren bruker imponerende lavt drivstoff forbruk i under reelle kjøreforhold. I det nye AXYS™ chassiset er motorfestene nye og enda lettere. Motoren har fått en ny veivaksel som veier hele 1,1 kg mindre og gir derfor sterkt redusert roterende masse.

Elektronisk oljepumpe
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

POLARIS® SERIES 6 BELTE MED 66 MM KAMMER
Dette belte er eksklusivt for Polaris. Series 6 med 66 mm kammer er utviklet for den ultimate opplevelsen i løssnø. Dette nye belte er lettere i vekt og gir enda bedre løft i snøen.

QuickDrive™ Low Inertia Drive System
QuickDrive Low Inertia System er designet for kjappere akselerasjon og økt manøvrering gjennom mindre roterende masse. Komplett lettvekts drivsystem, med formpressede drivhjul, lettvekts bremseskiver med RMK signert bremsekalipper. Vedlikeholdsfritt drivsystem som hverken trenger olje eller stramming. Hele systemet gir nesten 3 kg vekt reduksjon og en 21% mindre roterende masse.

Walker Evans® Piggyback
Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du tilpasser demopingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

LEGENDARISK BALANSE
Vårt patenterte AXYS chassis gir deg en forbedret balanse og en kjøreopplevelse PRO-RMK verdig. Nye AXYS PRO-RMK gir deg enda bedre kontroll og raskere svar på dine vektforflytninger.

AXYS DESIGN
AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!

LAV VEKT - KUN 187 KG
Polaris leverer de letteste snøscooterne på markedet. Vi har brukt mye tid og ressurser på forsterke komponentene som får hardest belastning, samt holde vekten så lav som mulig. Resultatet er en holdbar og solid løssnøscooter som kun veier 187 kg.

NY AXYS® RMK® React forstilling
 Forstillingens nye funksjoner:
- Ny geometri med justerbar sporvidde mellom 91,4 og 96,5 cm (36-38 inch.)
- Stabilisatorstag utformet for presis håndtering

PowderTrac fotbrett
Powder Trac fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. Produsert ut av ett stykke aluminium for større vridningsstivhet og med et solid mønster for skikkelig fotfeste. Hele 50% åpen flate!

PRO-LITE sete
Løssnøkjøring skiller seg fra vanlig scooterkjøring, det vet vi i Polaris. Derfor har vi utviklet vår PRO-Lite sete. Med et kortere design, er det enklere for føreren å flytte seg fra side til side og flytte vektbalansen på snøscooteren.

LED lys
- 80% kraftigere lys.

Mountainbøyle
Vi har endret designet på vår beskyttelsesbøyle til styret. Det nye designet er mer ergonomisk og har endret posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.

BREMSER
Bremsene gir raskere stopp og respons gjennom to-stemplede bremsekalippere. Bremsebeleggene er også forbedret og produsert i ett nytt materiale som gir større slitestyrke over tid.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 PRO-RMK 155 Polaris 2019 600 PRO-RMK 155 Polaris 2019 600 PRO-RMK 155

Meld interesse

© HAUKÅS ATV AS 2021 Utviklet av Digi Publishing AS

Personvern