Informasjon

AXYS™ CHASSIS
AXYS chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren. Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

IGX 144 understell
Ukoblet understell for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte. Det gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke samt RMK-inspirert kjøring og balanse i løssnø.

PowderTrac Hybrid fotbrett
Fotbrett med 56% åpen overflate.  Snøen renses effektivt bort og faller ned gjennom fotbrettene istedet for at snøen pakkes.  Fotbrettene er breder og har en rettere helling forover for å gjøre det mer bekvemt ved sittende kjøring og gir bedre kontroll når du står.

LAV VEKT
Switchback ASSAULT med AXYS 144 plattformen er bransjeledende lettest i vekt 50/50 crossover snøscooter. Den får deg raskere opp i dyp snø og har rask akselerasjon.

800 Cleanfire® H.O.

800 Cleanfire© H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren.

-  Høyeffekts luftinntak og eksosanlegg
-  Et tre-stegs elektronisk kontrollert eksosport gir bedre driftsegenskaper, forminsket drivstofforbruk og har gjort motoren mer stillegående
-  Luften har fått en enklere vei inn til motoren som gjør at den puster og yter enda bedre!
-  Elektronisk oljepumpe. Skaper mer effekt og ytelse enn den konvensjonelle oljepumpen
-  Materialer og forbedrede monteringssystemer gjør motorer hele 1,5 kg lettere
-  Termostat med bypass får opp arbeidstemperaturen hele 40% raskere
-  Spjellhus med enda lavere vekt
-  Veivakselen har redusert vekt med 1,1 kg. Det gir en reduksjon på hele 25% av roterende masse. Noe som gjør scooteren enda letter å manøvrere og ikke minst aksellerasjon.


HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS
Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. En ny lyddemper reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.

LETTVEKTS VEIVAKSEL
Lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 800 Switchback Assault 2.0 Polaris 2019 800 Switchback Assault 2.0

Meld interesse

© HAUKÅS ATV AS 2021 Utviklet av Digi Publishing AS

Personvern