Informasjon

ET VIKTIGSTE PÅ DIN SEA-DOO

ROTAX 1630 ACE
Imponerende 300 hk Rotax 1630 ACE for bedre akselerasjon.

LUKSERIØST UTSTYRT
Gir deg massevis ekstra, som et trekk til vannscooteren, USB-port, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, vanntemperaturmåler, VTS og mye mer.

ENESTÅENDE KOMFORT
MODULÆRT ERGOLOCK SETE
Det smale setet plasserer knærne dine nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling, mens det trinnvise setedesignet gir bedre sideveis støtte og stabilitet for deg og dine passasjerer. Det avtakbare baksetet gir enda mer plass for avslapning, soling eller en ansikt til ansikt picnic.

MED PLASS TIL Å OPPHOLDE SEG OMBORD
STOR BADEPLATTFORM
Den første vannscooteren med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

REVOLUSJONERENDE STABILITET
ST³ SKROG
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING
OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

RASK. ENKEL. SIKKER.
LINQ FESTE-SYSTEM 
To sett med festepunkter for kjøleboks for fisk og ekstra LinQ tilbehør, slik som en liten kjølebag til lunsjen din og en bensinkanne hvis turen blir lang.

MUSIKK OMBORD
BLUETOOTH AUDIO SYSTEM
Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET
VANNTETT TELEFONBOKS
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.
* kun standard på Limited-modellene

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET
TOURING-EGENSKAPER
Tilbring hele dagen ute med disse standardegenskapene: et stort oppbevaringsrom foran tilgjengelig fra setet ditt. Tiltstyre, lavhastighets-cruisekontroll og ombordstigningstrinn for ekstra komfort.

STANS FORTERE OG LEGG TIL KAI UTEN BESVÆR
INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

4 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL
INTERAKTIVT, DIGITALT INFORMASJONSSENTER
Helt nytt heldigitalt instrument som gir føreren brukervennlig tilgang til kjøretøyets informasjons- og kjøremoduser (Cruise, Sport, Ski og ECO). -Det automatisk dimmende baklyset og det større displayområdet, samt store digitale tall og bokstaver sørger for bedre sikt under kjøringen.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO
CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Sea-Doo - 2021 GTX Limited Sea-Doo - 2021 GTX Limited Sea-Doo - 2021 GTX Limited Sea-Doo - 2021 GTX Limited

Meld interesse

© HAUKÅS ATV AS 2021 Utviklet av Digi Publishing AS

Personvern