Informasjon

ENDELØS MORO FOR ALLE
2 SETER

RASK OG DRIVSTOFFEFFEKTIV
ROTAX 900 ACE / ROTAX 900 HO ACE
Rotax 900 ACE-motoren er den mest drivstoffeffektive motoren på markedet og forbruker bare 7,34 liter drivstoff per time. Rotax 900 HO ACE med høyere effekt og raskere akselerasjon forbruker bare 9 liter per time. Begge er kompakte og lette med rask akselerasjon.

SEA-DOO EKSKLUSIVT UTSTYR SETTER STANDARDEN
iBR OG CONVENIENCE-PAKKE PLUSS
Få mer kontroll med vårt eksklusive Intelligent Brake and Reverse (iBR)-system og mer moro overalt du befinner deg med det nye BRP bærbare audioanlegget for SPARK-modeller.* Legg til oppbevarings-kit foran slik at du kan ta med dine personlige eiendeler og gjør ombordstigningen lettere med Sea-Doo ombordstigningstrinn. Gled deg i tillegg over ekstra sikkerhet med tyverisikringsnøkkel.
*Ekstrautstyr kun med 2-seters Convenience-pakke

LETT OG STERKT MATERIALE
POLYTEC MATERIALE
Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den lettere å trekke med de fleste personbiler. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

LITT MER ATTITUDE
DEKAL KIT
Legg til et spesialtilpasset Attitude dekal kit for å gjøre din Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr.

RASK. ENKEL. SIKKER.
LINQ SYSTEM 
Hurtigfestende LinQ-system for last bak som er standard på vår nyeste Sea-Doo-plattform kan nå tilføyes på alle de øvrige modellene*. Fordi du kan ta med deg mer, leke mer, kjøre lenger og holde mat og drikke avkjølt og friskt, tar du ikke bare en liten svipptur på vannet, du tar en utflukt.
*Unntatt på SPARK 2-UP. Ekstra LinQ grunnmonteringssett er nødvendig for å montere LinQ tilbehør på ikke utstyrte modeller.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO
CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Sea-Doo - 2021 SPARK Sea-Doo - 2021 SPARK Sea-Doo - 2021 SPARK Sea-Doo - 2021 SPARK Sea-Doo - 2021 SPARK

Meld interesse

© HAUKÅS ATV AS 2021 Utviklet av Digi Publishing AS

Personvern